Din mobiltelefon er unik

De fleste tror at blot de indsætter et nyt mobilnummer i deres mobiltelefon, så starter de helt på en frisk. Det er bare ikke tilfældet. Hver mobiltelefon er unik pga. sit IMEI. Hvis du har en Android mobiltelefon, så kan du fjerne batteriet og læse din mobiltelefons IMEI nummer på en klistermærkat. Fx IMEI: 355797049354352. Du kan også indtaste *#06# og få oplyst din mobiltelfons IMEI. Hvis der står mere end et nummer, så er det fordi din mobiltelefon kan håndtere flere SIM kort. Kilde til metode: How to Find the IMEI or MEID Number on a Mobile Phone.

Hvis du vil slå et IMEI nummer op, så kan du benytte hjemmesiden imeidata.net:

find-imei

Ud fra søgning får du en hel oplysninger om mobiltelefonen, fordi IMEI nummeret er unik – producent, model, radiobåd den kan benytte, Type Allocation Code (TAC) etc.

Linkability: Problemet er at din mobiltelefons IMEI nummer linker alle de mobilnumre som kommer i mobiltelefonen sammen. Dit første mobilnummer (SIM korts nr.) linkes hos dit telefonselskab (de har en fælles database) til mobiltelefonens IMEI nummer, dit andet mobilnummer (SIM kort nr.) linkes til det samme IMEI nummer etc.

Leave a Reply