Et kritisk view på Foreningen Far …

skilsmisse-paa-den-gode-maadeHvis du står midt i en skilsmisse og a) som mand overveje at søge hjælp hos Foreningen Far, eller b) som kvinde er op imod FF, så læs dette sobre blogindlæg om FFs trvivlsomme metoder/rådgivning.

Blogindlægget er skrevet af Anne Deppe og hendes blogindlæg kan læses her, hvis ikke FFs har fået det fjernet ved hjælp af en politianmeldelse. Alternativt kan du downloade det herunder (øverste download).

Læs også Katrine Johannes respons på og opbakning af (nederst download) Anne Deppes blogindlæg (øverst download) om en kritisk vinkel på Foreningen Fars metoder og rådgivning. Læs det originale blogindlæg fra Katrine Johanne her, hvis det ikke er blevet politianmeldt af FF og derfor fjernet.

En anden privatlivsnørd, Peter “Tordenskjold” Hansen, har skrevet til mig via Jabber/XMPP/OTR chatten at han også har delt de to blogindlæg på sin blog.

2 Replies to “Et kritisk view på Foreningen Far …”

Leave a Reply