Modtag krypterede mails til ProtonMail

Hvis en anden ikke bruger ProtonMail og vedkommende ønsker at kryptere sin mail, så kan du downloade og sende vedkommende din PGP Public Key til din ProtonMail. Det betyder at afsenderen krypterer teksten i sin mail til dig med din PGP Public Key og når du så modtageren mail i ProtonMail, så vil ProtonMail automatisk dekrypterer den.

Sådan her downloader du din PGP Public Key via webinterfacet til din ProtonMail:

1. Log på din ProtonMail og klik på Settings.

pm-pgp-public-key-download1

2. Klik på fanen Keys.

pm-pgp-public-key-download2

3. Du kan her downloade to PGP Public Keys. Til din ProtonMail som hhv. ender på .com og .ch. Derudover kan du markerer, kopiere og gemme fingerprint til hver af dem. Giv dine nøgler et sigende navn, så du kan skelne mellem dem. Hvis din mail adresse fx er hannepetersen@protonmail.com, så kald den fx for hannepetersenATprotonmailDOTcomPUBLICKEY.asc.

pm-pgp-public-key-download3

Leave a Reply