Dokumentation af Facebook debat med trold fra højkonflikt skilsmisse

Den pågældende debat sket i kommentartråden til mit offentlige indlæg på min Facebook væg. Alle involverede debattører har med andre ord af egen fri vilje bevæget sig ind på min væg og deltaget i debatten på et offentlig indlæg. Hvis nogle – fx trolden – er utilfreds med denne offentliggørelse af debatten, så må den person deale med præmisserne på Facebook – og snuppe sig en tudekiks. Tudekiks sælges i store partier i diverse interessegrupper for trolde med troldeadfærd på Facebook.

Du kan læse indlægget på Facebook her (kræver at du er logget på Facebook i samme browser). Trolden har dog siden debatten foregik valgt at slette sine kommentarer. Hvad der skal lægges i det er op til dig som læser at tolke på.

Læs den fulde debat i kommentartråden under mit Facebook indlæg ved at klikke her. Herunder mit indlæg og trodens bekræftelse af substansen.

Læs også mit skriv om trolde taktikker på nettet og i højkonflikt skilsmisser samt mit skrive om strukturen i en højkonflikt skilsmisse.