Skaf dig et “fikspunkt” mht. Facebook profiler der skifter navn hele tiden

Hvis du oplever at en Facebook profil skifter navn hele tiden og du alligevel vil kunne holde fast i profilen (fikspunkt) for at kunne følge dens historik, så kan du bestemme profilens unikke ID og benytte dette som opslagsmetode til at følge profilen uanset navne og URL krumspring.

1. Dette er min Facebook pofil med mit navn “Thomas Hansen”. Det navn kan jeg ændre.

2. Min Facebook profils URL (internet adresse) ender på ThomasTuxTech. Den URL kan jeg ændre.

3. På trods af at jeg kan ændre mit “navn” og min URL på min Facebook profil, så kan jeg IKKE ændre min profils ID – med mindre jeg opretter en ny Facecbook profil og dermed mister netværk og historik.

Dette Facebook profil ID kan findes ved at åbne stalkscan.com

… og indsætte Facebook profilens nuværende URL.  Nederst ses så mit profil ID (Profile #549757503 loaded!).

4. Dette Facebook profil ID kan altid slås op – uanset hvilke krumspring jeg laver – ved at indtaste følgende URL. Fx gemt som bogmærke.

Denne URL – eller link – viderestiller så til min aktuelle URL (også selv om jeg har ændret “navn” og URL).