Hvis du ønsker at indgive en anonym indberetning, der ikke kan spores af myndighederne, politiet eller din eks …

Hvs du ønsker at indgive en anonym indberetning til myndighederne eller anmeldelse til politiet som ikke kan spores, så kan du benytte Tor Browseren og tvinge den til at oplyse en dansk IP adresse (ikke din IP adresse). Alt vil virke normalt set fra myndighederne eller politiet, som om du brugte en almindelig computer tilsluttet en normal internetforbindelse, MEN din anonymitet og fysiske opholdssted vil være beskyttet. Ingen kan spore dig eller bevise at det var dig der indgav indberetning eller anmeldelse. Hvis du bruger en Mac, så brug denne guide, og hvis du bruger en Windows computer, så brug denne guide.

Denne tegning viser hvordan det foregår, når du åbner Tor Browseren på din computer og automatisk bliver tilsluttet “Entry guard” (en af mange indgangsnoder til Tor Netværket). Myndighederne, politiet og/eller din eks vil kun kunne spore indberetningen eller anmeldelsen til den aktuelle “Exit relay” (udgangsnoden fra Tor Netværket) i Danmark. Derfra fortaber alle manglende spor sig i Dark Web’s “mørke”.