Fact-finding mission: Forskellen mellem at være kvinde og mand, og ny på Facebook

Der er en skræmmende forskel på hvordan min kvindelige og mandlige research profil blev modtaget på Facebool. Anne (19 år) blev bestormet af venneanmodninger fra ældre mænd, der var tæt på at kunne være hendes far. En del af de ældre mænd sendte Anne et vink i chatten og andre et “Hej”. Peter (19 år) modtog derimod kun en eneste venneanmodning og det var fra en gift kvinde (brudeslør på profilbillede). Den annullerede hun selv før Peter fik accepteret den. Derfor kunne Peter i ro og mag selv søge sine venner IRL og sende dem en venneanmodning på Facebook. For en god ordens skyld skal det nævnes at de brugte profilfotos af Anne og Peter er taget fra en hjemmeside med Free Photos og er ikke stjålet fra en anden Facebook profil.