Tania er en bitch, ikke en sexdukke – del 1

Som beskrevet i introduktion af mig som skribent, så har jeg nu 125 Facebook venner, hvoraf kun min bror Søren er en som jeg selv har sendt en venneanmodning til. Resten er uopfordrede venneanmodninger som jeg har modtaget og valgt at acceptere. Nej, vent. Nu er det 126, men den sidste venneanmodning kommer jeg frygtelig tilbage til.

De fleste af de venneanmodninger jeg har modtaget er fra ældre mænd fra Danmark, resten af norden og verden som helhed. Som sådan har jeg ikke noget imod ældre mænd. De findes, de er mennesker og de skal have lov at have deres liv. Men hvorfor vælger de uopfordret at sende en Facebook venneanmodning til en ung, smukt og godt gift kvinde på 20 år.

Og nu tilbage til venneanmodning nummer 126 fra Gunnar Rasmussen (profil ID 100001396684362). Han er netop blevet blokeret, da han delte dette billede. Jeps, jeg er så meget en bitch. Hvis Gunnar vil være venner med mig på Facebook, så skal han have en anstændig tilgang til kvinder og ikke betragte dem som sexdukker, der kun kan have få små bryster. Fat det eller bliv sendt ud i det digitale mørke.