Tania er en bitch, ikke en sexdukke – del 2

Dette er hvad jeg som standard får i Messenger, når jeg accepterer en ny Facebook venneanmodning. I dette tilfælde er det min bror Søren.

MEN ikke alle nye Facebook venner nøjes med dette selv om de har sendt en uopfordret venneanmodning til en fremmed kvinde.

Fx vil Fernando Willian Guerrero Ponton (profil ID 100010469357073) gerne – på dårlig Google dansk – tilbyde mig et lån. Hvis nogen har lyst, så kan de jo skrive til Susanne på e-mail susanneeriksson02@gmail.com og spørger om hvad det lige er hun har gang i.

Den kære Susanne spøger også digitalt sammen med Alain Gales (profil ID 100012635554188). Det er så mere end to år siden at Alain har været aktiv på Facebook, så måske er han “død af sorg” over at Susanne har forladt ham med sin lille låne biks. I så fald har den kære Alain 40 Facebook venner som måske vil savne ham.