Velkommen til skribenten Tania Gertsen

Tania arbejder undercover på Facebook for at afdække hvordan det er at være nye på Facebook som unge kvinde. Tania er i Facebook sammenhæng 20 år og nygift med Hans. Det beskytter hende dog ikke mod det hun kalder fisseanmodninger.

Du finder Tania på Facebook ved at klikke her. Dags dato har hun 125 venner. Med undtagelse af hendes bror Søren, så har de alle uopfordret sendt hende en venneanmodning. Tania har derudover afvist ca. det dobbelt antal uopfordrede venneanmodninger fra fremmede hun af gode grunde ikke kendte. Nogle få Facebook venner har hun efterfølgende blokeret, fordi deres væg indeholdte racistiske og sexistiske opslag.

Hendes bror Søren har dags dato 77 Facebook venner. Med undtagelse af hans søster og en enkelt kvindelig profil, så er det alle venner han har fået gennem sin søster. Som ny på Facebook er Søren, som mandlig profil, med andre ord second hand i forhold til det at modtage uopfordrede venneanmodninger.

Du kan kontakte Tania på e-mail adressen taniagertsen@protonmail.com. Regn dog ikke med at Tania tjekker sin e-mail alt for tit. Alternativt kan du skrive til Tania på Facebook. Alle beskeder og e-mails der har karakter af chikane vil af Tania blive ofentliggjort med alle tilgængelige data som kan identificere afsenderen. Tania er nemlig en bitch.