Tania er en bitch, ikke en sexdukke – del 7

Dagens “salgstal” er 135. Jeg har nu 135 Facebook venner, hvoraf kun en er en jeg har valgt at anmode om venskab, nemlig min bror Søren. Dagens klamme stodder er Kim Højquist-Jensen (profil ID 100011666319526). Han er ifølge sin profil en mand på 55 år og han fatter bare ikke at han ikke kan tillade sig at kalde mig “Søde. Skat” – og at vi ikke kan være sammen.

Kim Højquist-Jensen sendte mig en besked anmodning i Messenger, ikke en venneanmodning, som jeg valgte at acceptere. Som du vil kunne læse af den følgende chat, så fik han bestemt ikke det ud af det som han ønskede sig.

Advar alle de piger og kvinder du kender mod den slags typer. Det er jo ikke alle der er en bitch som mig.

Da Kim var tavs og ikke begyndt at skrive igen, så benyttede jeg chancen til at blokere ham, til at sende ham ud i mørket hvor han høre hjemme.