Unik identificering af Facebook profil …

I forbindelse med dokumentation af chikane fra en fake profiler på Facebook, så er det vigtigt at du finde fake profilens unikke ID nummer. En fake profil på Facebook kan skifte navn og ændre URL (internet adresse), MEN kan IKKE ændre ID nummer. En Facebook profil ID er med andre ord som et digitalt fingeraftryk, som binder alle chikane beskeder og kommentarer sammen.

Dette digitale fingertryk binder også alle de offentlige IP adresser samme som er blevet brugt i forbindelse med log ind på fake profilen. Det betyder at hvis blot brugeren eller brugerne af profil en eneste gang har loget ind fra en offentlig IP adresse som kan knyttes til brugeren, så er brugeren taget på fast gerning.

Hvis du har blokeret chikane profilen, så kan du fjerne blokering af profilen midlertidig således: Tandhjul > Indstillinger > Blokering > Fjern blokering.

1. Du går ind på selv fake profilen (her er det min egen jeg har brugt).

2. Kopierer profilens URL (internet adresse) fra adresselinjen.

3. Så åbner du hjemmesiden stalkscan.com, fx i en anden browser fane, og indsætter profilens URL i søgefeltet.

4. Når du trykke Enter, så får du oplys profilens unikke ID.