Genstart dine sociale medier (reboot)

Det nye sociale medie MeWe er i det store og hele opbygget ligesom Facebook. De lover en hel masse om beskyttelse af vores privatliv, men det har Facebook jo også gjort ihærdigt gentagende gange gennem tiden.

Efterhånden burde ingen være naive nok til at stole på et socialt medie. Hverken de gamle sociale medier – eller et nyt socialt medie.

Fordelen ved at skifte til fx MeWe er at det giver en frisk start, hvor du kan være ikke så lidt klogere fra dag 1 på det nye sociale medie. Sletter du din Facebook profil, så har Facebook fortsat adgang til dine data, MEN det har ingen andre med mindre de stiller med en dommerkendelse. På det nye sociale medie kan du så fra dag 1 have en skarp politik for hvordan du er aktiv på dette sociale medie.

Hvis du mangler en “din første ven” på MeWe, så er du velkommen til at anmode mig om venskab.

Og du er velkommen i den gruppe jeg har oprettet for Facebook emigranter. Lige hvad angår grupper, så har MeWe den klare fordel at du kan se hvem der ejer gruppen.