Tips til opsætning af sikkerhed på en hjemmeside (hos One.com)

Dette indlæg er en tjekliste til hvad du kan gøre for at beskytte dit privatliv og din hjemmeside, hvis du forudser trolde/hacker angreb pga. det indholt du vil dele. Der er taget udgangspunkt i One.com som hosting firma, da deres service er stabil, deres support er god og deres kontrolpanel er overskuelig.

Continue reading Tips til opsætning af sikkerhed på en hjemmeside (hos One.com)

At søge aktindsigt hos Københavns Politi

Da jeg har hørt rygter om at stalkere og interesse organisationer som Foreningen Far kan finde på at politianmelde folk som mig for dit og dat uden hold i noget som helst, så har jeg sat mig for at søge aktindsigt hos Københavns Poilti vedrørende eventuelle politianmedelser mod mig.

Som borger i den danske retsstat får jeg nemlig ikke automatisk at vide, hvis nogen vælger at politianmelde mig. Det gør jeg kun hvis politiet vælger at gå videre med den enkelte politianmeldelse.

Naiv som jeg var så troede jeg at det kun ville tage politiet et kort tidsrum at dykke ned i det digitale arkiv, som vi alle står i, og give mig et svar, men jeg blev meget, meget kloger. Stasis arkiv i det gamle DDR ville have slået Københavns Politi med udmærkelser hvad angår effektivitet på trods af at Stasi levede i en analog tid.

Continue reading At søge aktindsigt hos Københavns Politi

Tania er en bitch, ikke en sexdukke – del 10

Valdemar Pc (profil ID 100000600073658) fra Tania er en bitch, ikke en sexdukke – del 8 er bestemt ikke alene om at hade fremmede, flygtning og muslimer på Facebook. Gynther B Petersen (profil ID 100002236486993) giver den gas i forbindelse med det der hegn ved den dansk-tyske grænse sammen med sine  Facebook venner – og han tillader sig endda at tagge mig i opslaget. Det har jeg selvfølgelig ikke godkendt, da jeg på ingen måde deler hans fremmedhad, og dernæst har jeg blokeret ham og hans venner i kommentarsporet til hans indlæg.

Continue reading Tania er en bitch, ikke en sexdukke – del 10

Facebook side – sikkerhedsstruktur

Når du opretter en Facebook side, så er det fordi du har noget på hjertet – og i en sådan situation tænker de fleste ikke på sikkerhed. I digital tider hvor troldene får mere og mere magt på nettet, så er det nødvendig at opbygge en organisation bag en Facebook side, som sikre at den forblive onlien og at du har kontrol over siden. Fx findes der en en Facevook gruppe der hedder “Anmeld en rotte”, som masseanmelder folk, hvis indlæg de ikke kan lide, så deres profil blive lukket ned for en kortere eller længere periode. Hvis du er alene om at administrere din Facebook side og du bliver lukket ned pga. masseanmeldelser, så vil du miste kontrollen over din Facebook side og muligheden for at offentliggøre nyt indhold.

Continue reading Facebook side – sikkerhedsstruktur

Tania er en bitch, ikke en sexdukke – del 9

Jeg kan så afslører for dig, kære læser, at Thomas Lang Lauritsen (profil ID 100014177739718) ikke vendte tilbage på mit spørgsmål om hans bevæggrunde til at skrive “Hej smukke” i sin første besked til mig. Nu er han så blevet blokeret. Don’t mess with a bitch.

Tip til andre mænd med lignende kvindesyn: Hvis han havde skrevet “Hej Tania”, så havde han adresseret mig som person, som menneske. Ved at lægge ud med “Hej smukke” adressesrede han mit udseende, min krop. Det første gør en mand der bruger hoved for enden af hans hals, det andet gør en mand der kun bruger sit hoved for ende af hans pik.

Continue reading Tania er en bitch, ikke en sexdukke – del 9

Tania er en bitch, ikke en sexdukke – del 8

Når det sådan vælter ind med venneanmodninger fra ukendte mennesker, så kan det være en god ide at tjekke op på hvem der kommer ind i varmen. Valdemar Pc (profil ID 100000600073658) fik med det samme “det røde kort” for sit had mod muslimer. Valdemar har selvfølgelig lov til at have sine holdninger – uanset hvor frastødende jeg synes de er – men han skal bare ikke være en del af mit netværk. Ud i kulde og mørket med ham.

Continue reading Tania er en bitch, ikke en sexdukke – del 8