Downloads

guide-boegerGuide arkiv
Indholder guides til hvordan du kan beskytte dit digitale privatliv med fx smartphone app’en Signal (krypteret “SMS” og telefoni), Tails OS og Qubes OS (én fysisk maskine med flere virtuelle maskiner).

dr-logo-tv-200x200DR arkiv
Forskellige relevante DR TV udsendelser om den tiltagende overvågning både i Danmark og udlandet i en efter-Snowden tid (efter Snowdens afsløringer af den massive masseovervågning der finder sted).

Snowden arkivdigital_dissidents
Forskellige dokumentarer om Edward Snowdens afsløringer af blandt andet NSA massive masseovervågning af os alle samt alle de NSA-lookalike typer der følger i NSAs fodspor.

wg-bat-symbol-1920wallpaperDark Web arkiv
Dark Web – også omtalt som “det mørke net”, Tor netværket – er et “overlay network” oven på internettet, som sikre brugerens anonymitet hvis de ikke dummer sig. Mørket hersker og skjuler hvad brugerne foretager sig. Om det de foretager sig er godt eller skidt afhænger – som med kunst – af øjnene der ser.

use_of_social_media_in_healthcare1Social Media arkiv
Dokumentare og lignende om sociale medier, åbne og skjulte netværk af mennesker etc. Alt hvor mennesker bruger internettet til social interaktion.

Diverse arkivkoebenhavner-blanding-p
Dette arkiv indeholder alt det jeg ikke kan placere i de andre arkiver eller som kun indgår i diverse blogindlæg på min “Blog om privatliv“. Forvent blandet gods på denne download side.