Spørgsmål til seks af brugerpanelet.dk’s samarbejdspartnere …

emailDe seks samarbejdspartnere jeg har valgt at skrive til er Verisure, Vimobil, Modstrøm, Natur-Energi, Gul Strøm A/S og Minetilbud.dk. Jeg har valgr nogle af de mindre aktører i håb om at de rent faktisk vil svare på min forespørgsel. De store aktører vil med stor sandsynlighed kun svare med “tale er sølv, tavshed er guld”.


Emne: Spørgsmål til jeres marketingsstrategi

Besked:

Kan i bekræfte eller afkræfte at i benytter Brugerpanelet.dk som leverandør af kontaktoplysninger, som ejeren af disse kontaktoplysninger har give sit samtykke til bliver brugt af jer til marketing? Kontakoplysninger der er indsamlet i forbindelse med mere eller mindre lødige online konkurrencer. Det som en anden aktør på dette marked, SmartResponse A/S, i sit årsregnskab kalder “permission baseret marketing” (se vedhæftet årsregnskab, smartresponse-as-regnskab2015.pdf, side 5 under “Ledelsesberetning”).

Fx konkurrencen “Vind 12.500 kr. og forøg din månedsløn med 1.040 kr.”.

Link til konkurrence: http://konkurrence.brugerpanelet.dk/?s=571&medieid=91&advertid=780369&earc= (konkurrencen køre indtil 12/10-2016)

Hvor i står på “oversigten over samarbejdspartnere”.

Link til oversigt: http://www.euroads.dk/sites/dk/surveys/571/survey.php?terms (selv om oversigten ligger på anden hjemmeside adresse, så er det fortsat i Brugerpanelet.dk regi. Se fx under afsnittet “Tredjeparts cookies”)

I tilfælde af at Brugerpanelet.dk i mellemtiden skulle have fjernet denne oversigt, så har jeg vedhæftet den som PDF dokument (brugerpanelet-dk-samtykk-pdf).


Minetilbud.dk

bisnode-logoMinetilbud.dk bekræfter at de bruger brugerpanelet.dk til skaffe kontaktoplysninger til marketing: “Det er helt korrekt at vi bruger leads fra forskellige kanaler, herunder dem du nævner – og vi køber dem via vores samarbejdspartner og lead leverandør Bisnode.”

Hvordan denne marketingsstrategi så lige harmonerer med deres slogan “… at få magt over din postkasse tilbage.” må en eller anden venlig sjæl over en kop kaffe forklare mig en dag. I min bog får de andre til at stjæle adgang til min elektroniske postkasse for at kunne tilbyde mig deres service.

minetilbud-slogan

bisnode-logoEn søgning på Bisnode på Virk.dk giver følgende resultat: Bisnode Danmark A/S, CVR nr. 24205215 (hjemmeside bisnode.dk).  På samme adresse er tilmeld Bisnode D & B Danmark A/S, CVR nr. 20293098, som ejes af Bisnode Danmark, og Debitor Registret A/S, CVR nr. 27444911, som har person sammenfald i bestyrelsen med Bisnode Danmark A/S.

clipart_presse.gifLæs denne pressemeddelelse fra Bisnode.dk’s hjemmeside: Hos Bisnode elsker vi data (Premium Quality Data). Det er til at få kvalme af. De nyder nærmest at sælge adgang til folks privatliv.

Jeg har skrevet til Bisnode.dk presseafdeling for at få bekræftet denne “handelsrute” fra Brugerpanelet.dk over Bisnode.dk til Minetilbud.dk (har dog ikke nævnt sidstnævnte aktør). De er retur fra ferie den 1. august.


uskyldigheden-selvViMobil

Vimobil kundeservice afkræfter at de bruger Brugerpanelet.dk. MEN svaret er dog tvetydig, fordi det kan være at de bruger fx Bisnode som bruger Brugerpanelet.dk. Jeg har selvfølgelig anbefalet dem at få deres navn fjernet på listen hos Brugerpanelet.dk (update: de vil kigge på det efter sommerferien).

vimobil-paa-liste-hos-brugerpaneletdk


Mangler stadig svar fra Verisure, Modstrøm, Natur-Energi og Gul Strøm A/S … hvis de har tænkt sig at svare.